Üdvözöllek az Erkel szépségszalon oldalán!

Napjainkban a kozmetika fejlődése állandó, ezért minden olyan szakmai továbbképzésen részt veszek, mellyel a saját magam tudását gyarapíthatom és a vendégeim egyre magasabb igényeit kielégíthetem. Minden újdonságot, amelyről személyesen megtapasztalom, hogy a bőr ápolásához szépítéséhez hozzájárul, azokat az eszközöket és anyagokat elérhetővé teszem vendégeim számára.

A hagyományos kozmetikai kezelésekkel és exclusive kezelésekkel egyénre szabottan biztosítom vendégeim számára a legmegfelelőbb kezelést.

Különös figyelmet szentelek a személyre szabott kezelések összeállítására, így minden első találkozáskor egyéni megbeszélés előzi meg a kezelést. Kezeléseim között minden vendégem megtalálja a neki legmegfelelőbbet, szaktudásommal pedig a hosszú évek során összegyűjtött tapasztalatokkal igyekszem minden vendég egyéni igényének eleget tenni. Ha igazi sikereket szeretnénk elérni, fontos a szakmai tudás folyamatos bővítése, illetve a megfelelő anyagok és gépek használata. Ezért hiszem, hogy kozmetikus és masszőr szakemberként folyamatosan képeznem kell magamat, hiszen a kozmetika forradalma napjainkban is zajlik.

Arckezeléseimet Bielenda és Yellow Rose termékekkel végezem, továbbá ezek a termékek meg is vásárolhatóak nálam.

Masszázsaimat gyógynövényes masszázskrémekkel végzem, melyek közül minden esetben a vendégemmel közösen választjuk ki a számára legmegfelelőbbet.

Wellness masszázsoknál tematikusan a masszázshoz megfelelő termékekkel dolgozom. Lávaköves masszázsnál kellemes illatú olajokkal, csokoládé masszázsnál csokoládé tartalmú testradírral, masszázskrémmel és pakolással, wellness- és méregtelenítő mézes masszázsnál többek között a méz csodálatos élettani hatásaival próbálom vendégeim testi-lelki egyensúlyát pozitív irányba terelni.

Számomra nincsen nagyobb öröm, mint amikor vendégeim széles mosollyal az arcukon távoznak tőlem, visszatérve pedig pozitív változásaikról számolnak be nekem.

Térj be hozzám bátran, ha szeretnél szakértő és gondoskodó kezek között szépülni és kikapcsolódni!

– Haszonitsné Kovács Ildikó –