Fodrászat

Tökéletes frizura, képzett fodrásztól

Célom, hogy szeresd a hajat, amit viselsz!

A Matrix Professional és a Biolage R.A.W.  termékeit használom.

Szeretek játszani a színekkel, formákkal, de természetesen előnyben részesítem vendégeim hajtípusát, stílusát, egyéniségét.  Munkám kimért és precíz.  Folyamatosan képzem magam.

Szívesen adok tanácsot, ami a hajtípusodnak megfelelő hajápolást illeti.

Minden, ami fodrászat

A tökéletes megjelenés

A tökéletes szépség minden nő számára mást és mást jelent, illeszkednie kell a személyiséghez, egyéni stílushoz. Munkám fodrászként sosem rutin, sosem készítek azonos frizurát. A haj megjelenését és színét a személyes igényekhez és tulajdonságokhoz illesztem.

Modern vágástechnikák

A modern vágástechnikák alkalmazásával olyan frizurákat alkotok, melyek nem másnap reggelig tartanak – a frizura a hajban rejlik, így könnyen kialakítható nap mint nap. Legjobb tudásomat, kitüntetett figyelmemet és tanácsaimat adom a Te szépségedért. A személyes és viselhető tökéletes szépség a célom. Ezért dolgozom és fejlődöm nap mint nap.

TÖKÉLETES FRIZURA,

KÉPZETT FODRÁSZTÓL

KIZÁRÓLAG MATRIX PROFESSIONAL TERMÉKEK
PONTOSSÁG – IDŐBEN ÉS MUNKÁBAN
HAJÁPOLÁSI TANÁCSOK A SZALONBAN,

ÚJ FRIZURA TRENDEK

IDŐPONT EGYEZTETÉS

TELEFONON ÉS SZEMÉLYESEN

Alkalmi-, esküvői hajak

Esküvői-, alkalmi frizurák készítése a Szalonban, illetve, a rendezvények helyszínén -násznép számára is, ingyenes konzultáció az alkalmi frizurák esetében!

Biztonság és egy csepp megfoghatatlan vonzerő

Életünk fontos pillanatai számtalan apró részleten keresztül mesélnek az emberről, akik vagyunk: cipő, ruha, színek, anyagok, kiegészítők egész hada. Ennek a stílusodról kialakított névjegykártyának egyik fontos eleme a haj, amit kár volna veszni hagynod egy lecsúszott konty, egy foltos hajfestés, vagy egy lakktól összeragadt, szénaboglyává bomlott frizura miatt. Főleg, ha megismételhetetlen alkalmakról van szó, mint az évfordulód, vagy az esküvőd.

Fodrászként ebben jelenthet megoldást a rutin és szakértelem, hiszen ha nálam készítteted a hajad, akkor a következők miatt biztosan nem kell aggódnod:

Hogy egy rosszul sikerült haj miatt az esküvői fotók boldog emlékek helyett csak felidézik a bosszankodásod

Hogy nem kapsz megfelelő ápolási tanácsokat és a Nagy Nap reggelén nem lehet elkészíteni a tervezett frizurát. Vagy az esküvő másnapján ezek hiányában nem tudod, hogyan kezeld és bontsd szét a hajad

Hogy nem a hozzád illő frizurát választod

Tudom, hogy mit lehet kihozni a hajadból, hogyan tűzzem fel és ápoljam, hogy a lehető legszebb legyen. Ha szeretnél, mondjuk egy nagyon laza frizurát, de a hajad két percig sem tartaná meg, mert kirúgja magát, akkor szólok, és keresünk egy másik szép, arcodhoz illő stílust. Mindehhez pedig tényleg kíméletes és tartós anyagokat használok, így a hajad egészségével sem lehet gond.

Pár szó az esküvői hajak készítéséről…

A számodra tökéletes esküvői haj megtalálásához ismernem kell a részleteket a ruhádról, helyszínről, virágokról. Ha a bejelentkezésed idejekor ezek még nincsenek meg, akkor később mindent átbeszélünk a tökéletes eredményért.

A menyasszonyaimnak 3 találkozót szoktam javasolni:

Egyet 3 hónappal az esküvő előtt, hogy felmérjük a hajad állapotát, kiderítsük, szükség lesz-e extra ápolásra, vágásra a frizurádhoz. Illetve ilyenkor nyugodtan átbeszélhetjük, hogy hány főnek kell még frizurát készítenem a helyszínen.Egy próbát, amihez szükség lesz pár fotóra inspirációként a hajról, amit szeretnél.

Majd ezt követi az esküvő napja, ahol a megbeszélt időpontban találkozunk, és a haj elkészítése mellett kapsz pár jó tanácsot is a későbbi kibontáshoz, ápoláshoz.

Egy tipp: célszerű külön szobában tervezned a menyasszonyi készülődést, ahol maximum anyukád, a fotósod, a sminkesed és a fodrász tartózkodik. Az átjárós megoldások még sosem hoztak semmi jót, hidd el

Amit még fontos tudnod, hogy az esküvői naptáramba kerüléshez előzetes időpont egyeztetés és foglaló letétele szükséges, amiről számla készül.

A Biolage R.A.W márkáról

A Biolage R.A.W. javarészt természetes eredetű összetevőket tartalmazó, professzionális, amerikai hajápoló márka. A Biolage márka piaci bevezetésére már 1990-ben sor került, méghozzá a Matrix márka védnöksége alatt. Arnie Miller, a szóban forgó két márka megalapítója már akkor felismerte, hogy a természet kincsei a hajápolásban is kiváló eredményekkel hasznosíthatók. A Biolage olyan szalonmárka, amely nem csak, hogy növényi összetevőket alkalmaz, de hisz abban, hogy a természet ereje jótékonyan hat a fodrászok és vendégeik közérzetére. És mivel a Biolage igyekszik szüntelenül fejleszteni termékeit, illetve magasabb szintre emelni a hajápolás művészetét, örömmel mutatjuk be a márka legutóbbi innovációját, a Biolage R.A.W termékcsaládot. A R.A.W. valódi, autentikus, jótékony hatású hajápoló kozmetikumok családja, amely tökéletes egyensúlyt teremt az egészség, a természet, a szépség és a végeredmény között. A Biolage R.A.W ugyanis olyan megoldással szolgál, amely nem csak hajjal, de a bolygónkkal szemben is gyengéd és kíméletes

BOND Ultim8

A BOND Ultim8 a Matrix Professional újdonsága, mely egy innovatív, három lépéses hajkötés-erősítő rendszer, ami szőkítés, festés és világosítás során extra védelmet ad a hajnak. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd: a haj egészsége tökéletes védelmet kap szőkítés, hajfestés és világosít során is – akár 94%-al kevesebb töredezett haj.